עוגת גבינה

טיפים לעוגה מנצחת

אם גם אתם אוהבים את טעמה הנצחי של עוגת גבינה קלאסית, אך חוששים שמא העוגה תקרוס לכם במהלך האפייה, הנה מספר טיפים אשר יסייעו לכם לצלוח את המתכון הלבן בבטחה.
**השתמשו בחומרים איכותיים: גבינת שמנת איכותית, תרמיל וניל, בצק פריך ועוד.
**אל תקציפו את בלילת העוגה יתר על המידה, שכן הדבר עשוי ליצור בועות אוויר בעוגה, שיגרמו לקריסתה.
**הקפידו כי המצרכים יהיו בטמפרטורת החדר (הגבינות, הביצים והחלב).
**אם ברצונכם למנוע את היסדקות העוגה, הציבו את העוגה בתוך אמבט של מים חמים בעת האפייה או הוסיפו קורנפלור לבלילת העוגה.
**הקפידו כי אתם מקציפים את החלבונים בצורה טובה וגבוהה.
**קפלו את תערובת הגבינה והחלבונים בעדינות, בכדי שהקצף לא ישבר.
**אל תאפו את עוגת הגבינה בחום גבוהה מדי הוא עלול לפוצץ את העוגה ולגרום לקריסתה.
**במהלך האפייה אל תפתחו את דלת התנור, משום שהדבר עשוי להזיק לעוגה.
**במידה והעוגה מוכנה, הותירו אותה בתנור עד אשר תצטנן, וזאת בכדי לא לגרום לצניחתה.

אם תשכילו להקפיד על כל כללי האפייה הללו, תזכו לראות תוצאות מדהימות בכל פעם שנפשכם תחשוק בעוגת גבינה רכה, חלקה וטעימה...

שתף תוכן זה עם חבריך!
  [!side]  
 

מתכוני עוגות גבינה

מגזין האתר