![]() |
||||||||||||||
עוגת גבינה לפסחמצרכיםלבצק:
למילוי עוגת הגבינה:
הוראותמחממים תנור מראש מגדירים ל-175 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה מרובעת בקוטר 20 ס"מ. מכינים את הבצק בקערה, מערבבים קמח מצה, סוכר וחמאה/מרגרינה מומסת. לוחצים את התערובת היטב לתחתית התבנית המוכנה. אופים במשך 10 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר מעט. מכינים את המילוי בקערת ערבוב, טורפים את גבינת השמנת הרכה והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומערבבים היטב לאחר כל ביצה. מוסיפים מיץ לימון, גרידת ותמצית וניל. מרכיבים ואפים מזוגגים את מלית עוגת הגבינה על הבצק האפוי מראש. מפזרים את החלק העליון בעזרת מרית. אופים במשך 25-30 דקות, או עד שהמרכז מתייצב. מצננים ומגישים מצננים לטמפרטורת החדר, לאחר מכן מקררים למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה. לאחר הקירור, חותכים לריבועים ומגישים.
למתכונים נוסיפים היכנסו לאתר של דארן קלוגמן |
|
|||||||||||||
|
||||||||||||||
מפת אתר, יצירת קשר © 2012 CheeseCakes.co.il - עוגת גבינה - כל הזכויות שמורות · עוגת גבינה לפסח |